Vepřové na kari a jablkách

Vepřové na kari a jablkách. Príloha: rýže. Autor: Adddy

Přidal:, 6.6.2016
Kategorie: Vepřové, Maso, Hlavní jídla
Recept Vepřové na kari a jablkách

Suroviny

4 kskotlety
1 ksjablko
1 dclmléka
dle chutisůl, pepř
dle chutikari
1 lžícehladké mouky na zahuštění

Postup přípravy

  1. Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme.Tip: Sbírka 25 nejlepších receptů na zákusky, které nesmí chybět na svátečním velikonočním stole
  2. Zprudka opečeme na pánvi na trošce sádla, pak posypeme kari, přiklopíme poklicí a zmírníme oheň. Když už začíná být maso měkké, nakrájíme jablko na kostičky a přidáme. Dle potřeby podléváme.
  3. Nakonec do mléka zakvedláme hladkou mouku a vmícháme, krátce povaříme. Podáváme s rýží. Dobrou chuťTip: Velikonoční babiččin mazanec