Vepřové ražniči s cuketou, slaninou a sýrem

Přidal: Mineralka, 18.8.2017
Kategorie: Špízy, Grilování a BBQ, Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne, Cuketové recepty
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Cuketu jsem přidala i do špízů, které jsem dělala ještě před dovolenou, no jen jsem zapoměla za tento recept i s fotkama. Pokud jěšte máte cukety, tak určitě vyzkoušejte. Cuketa je po upečení měkká, šťavnatá a chuť se docela hodí k okořenému masu se slaninou a tvrdým sýrem. Pekla jsem je na bramborách. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Mineralka, 18.8.2017
Kategorie: Špízy, Grilování a BBQ, Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne, Cuketové recepty
SUROVINY
vepřové maso
cibule
tvrdý sýr
slanina
cuketa
grilovací koření
brambory
sůl, pepř
kmín
česnek
olej
- Na špejli střídavě napichujeme nakrájené kousky masa, slaniny, cibule, cukety.
- Hotové napíchnuté ražniči posypeme grilovacím kořením.
- Očištěné a nakrájené brambory dáme do vymazané zapékací misy, osolíme a posypeme celým kmínem, okořeníme pepřem, přidáme očištěné stroužky česneku a zlehka polijeme olejem.
- Na syrové brambory poklademe ražniči a dáme spolu upéct do vyhřáté trouby překryté alobalem.
- Pečeme asi hodinu. Pak odekryjeme a ještě zapečeme.
KOMENTÁŘE K RECEPTU