Vepřové ražniči s cuketou, slaninou a sýrem

Recept Vepřové ražniči s cuketou, slaninou a sýrem

Přidal: , 18.8.2017

Kategorie: Špízy, Grilování a BBQ, Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Cuketu jsem přidala i do špízů, které jsem dělala ještě před dovolenou, no jen jsem zapoměla za tento recept i s fotkama. Pokud jěšte máte cukety, tak určitě vyzkoušejte. Cuketa je po upečení měkká, šťavnatá a chuť se docela hodí k okořenému masu se slaninou a tvrdým sýrem. Pekla jsem je na bramborách. Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 18.8.2017

Kategorie: Špízy, Grilování a BBQ, Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

vepřové maso
cibule
tvrdý sýr
slanina
cuketa
grilovací koření
brambory
sůl, pepř
kmín
česnek
olej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na špejli střídavě napichujeme nakrájené kousky masa, slaniny, cibule, cukety.
  2. Hotové napíchnuté ražniči posypeme grilovacím kořením.
  3. Očištěné a nakrájené brambory dáme do vymazané zapékací misy, osolíme a posypeme celým kmínem, okořeníme pepřem, přidáme očištěné stroužky česneku a zlehka polijeme olejem.
  4. Na syrové brambory poklademe ražniči a dáme spolu upéct do vyhřáté trouby překryté alobalem.
  5. Pečeme asi hodinu. Pak odekryjeme a ještě zapečeme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit