Tak včerejší oběd byl tak dobrý, že jsem si recept musela přepsat i do mého sešitu, abych postupovala na podruhé přesně stejně jako teď. Nikdy jsem nemyslela, že vepřové řízky, které jsou již klasicky vysmažené zalijeme marinádou a pak ještě zapečeme v troubě. Nejdříve jsem si myslela, že to bude rozmočené a nebude to vůbec chutné a teď, když píšu tento recept, už nezůstal ani jeden kousek a mně tečou sliny :)))). Autor: Mineralka
Tak včerejší oběd byl tak dobrý, že jsem si recept musela přepsat i do mého sešitu, abych postupovala na podruhé přesně stejně jako teď. Nikdy jsem nemyslela, že vepřové řízky, které jsou již klasicky vysmažené zalijeme marinádou a pak ještě zapečeme v troubě. Nejdříve jsem si myslela, že to bude rozmočené a nebude to vůbec chutné a teď, když píšu tento recept, už nezůstal ani jeden kousek a mně tečou sliny :)))). Autor: Mineralka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě