Vepřové řízky zapékané v marinádě

Přidal: Mineralka, 10.4.2017
Kategorie: Grilované maso, Grilování a BBQ, Vepřové, Maso, Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Tak včerejší oběd byl tak dobrý, že jsem si recept musela přepsat i do mého sešitu, abych postupovala na podruhé přesně stejně jako teď. Nikdy jsem nemyslela, že vepřové řízky, které jsou již klasicky vysmažené zalijeme marinádou a pak ještě zapečeme v troubě. Nejdříve jsem si myslela, že to bude rozmočené a nebude to vůbec chutné a teď, když píšu tento recept, už nezůstal ani jeden kousek a mně tečou sliny :)))). Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Mineralka, 10.4.2017
Kategorie: Grilované maso, Grilování a BBQ, Vepřové, Maso, Oběd
SUROVINY
Řízky:
vepřové kotlety na plátky
sůl, pepř
strouhanka
vejce
olej na usmažení
Marináda:
2 PLhořčice
1 PLkečup
3 PLolej
1 lžičkuvegeta
horká voda
máslo na vymazání plechu
KOMENTÁŘE K RECEPTU