Vepřové závitky s houbovou nádivkou zapečené ve smetanové omáčce

Recept Vepřové závitky s houbovou nádivkou zapečené ve smetanové omáčce

Přidal: , 21.8.2015

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vepřové závitky s houbovou nádivkou zapečené ve smetanové omáčce. Výborná pochoutka.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 21.8.2015

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

700 gvepřové karé
500 ghouby
2 kscibule
2 ksvejce
150 gsýr
smetana
voda
sůl, pepř
slunečnicový olej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vepřové maso nakrájíme na plátky. Pořádně je vyklepeme, aby byly tenké, osolíme a opepříme.
  2. Cibuli nakrájíme na drobno a na rozpáleném oleji na pánvi osmažíme do zlata, přidáme houby a chvíli podusíme. Odstavíme, necháme mírně vychladnout a přidáme nastrouhaný sýr a vejce.
  3. Na každý plátek navrstvíme nádivku a srolujeme. Pomůžeme si párátkem.
  4. Na rozpáleném oleji na pánvi závitky zprudka opečeme, odstraníme párátka a uložíme je do zapékací mísy, kterou jsme vymastili olejem.
  5. Smetanu smícháme s vodou v poměru 1: 1 a závitky zalijeme. Osolíme a opepříme podle chuti a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů cca půl hodinu. Dobrou chuť!

Zdroj: Vk

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit