Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou

Recept Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou

Přidal: , 7.9.2015

Kategorie: Grilované maso, Grilování a BBQ, Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou. Autor: sonizna

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 7.9.2015

Kategorie: Grilované maso, Grilování a BBQ, Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

600 gvepřový bůček
60 mljablečný džus
60 mlsójová omáčka
30 gtřtinový cukr
1 kscibule

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vepřový bůček podle chuti buď nakrájíme na plátky nebo necháme vcelku.
  2. Smícháme džus, sójovou omáčku a třtinový cukr. Mícháme, aby se cukr rozpustil. Cibuli nakrájíme na jemno a přidáme ji do marinády.
  3. Nakonec přidáme maso (musí být ponořené) a necháme do druhého dne odpočívat.
  4. Pečeme hodinu na 200 °C přikryté, poté 15-20 minut odkryté.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit