Větrník jako roláda - nejlepší dezert z cukrárny

Přidal: Mineralka, 19.1.2021
Kategorie: Narozeniny, Sváteční pečení, Koláče, Dezerty, Zákusky, Vánoce, Moučníky, Koláče, cukroví, Velikonoce
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Větrníky jsou velmi oblíbeným dezertem nejen u dětí, ale i u despelých. Určitě vyzkoušejte i tuto variantu klasických větrníků, která je mnohem méně náročnější co se týče času. Autor: minerálky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Mineralka, 19.1.2021
Kategorie: Narozeniny, Sváteční pečení, Koláče, Dezerty, Zákusky, Vánoce, Moučníky, Koláče, cukroví, Velikonoce
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Krém:
2 ksvejce
100 gkrystalový cukr
400 gmléko
30 gkukuřičný škrob
1 bal.vanilkový cukr
50 gmáslo
Těsto:
80 gmáslo
150 gvoda
1 gsůl
3 gkrystalový cukr
100 ghladká mouka
3 ksvejce
- Zatímco chladně krém, připravíme těsto. Máslo, vodu, sůl a cukr dáme do hrnce a necháme rozpustit. Když máme máslo rozpuštěné, přidáme mouku a mícháme, dokud se hmota nezačne odlepovat od stěn a dna hrnce. Odstavíme a necháme trochu vychladnout. Potom přidáváme jedno vajíčko po druhém a za každým důkladně vymícháme.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Veterník ako roláda - najlepší dezert z cukrárne.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Rolada jak ptysie - najlepszy deser jak z cukierni.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Windbeutel-Rolle – wie aus der Konditorei an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Képviselőfánk tekercs – legjobb desszert, akár a cukrászdából.
KOMENTÁŘE K RECEPTU