Volské oko zapečené v chlebu s čedarem a šunkou

Recept Volské oko zapečené v chlebu s čedarem a šunkou

Přidal: , 16.10.2016

Kategorie: Chuťovky, Část dne, Snídaně

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Fantastický chlebíček, který připravíte velmi jednoduše. Ideální rychlá snídaně nebo sváča. Autor: Karambola

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 16.10.2016

Kategorie: Chuťovky, Část dne, Snídaně

SUROVINY

chléb
šunka
vajíčko
sůl, pepř
sýr - čedar

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Připravíme si plech na pečení, který vyložíme papírem na pečení.
  2. Uložíme chlebíček a vnitřek chleba prsty utlačíme tak, abychom do chleba udělali díru.
  3. Na utlačenú část uložíme šunku (můžete použít i slaninu) přidáme vajíčko, které osolíme a opepříme a po krajích navrstvíme na tenkém struhadle nastrouhaný sýr čedar.
  4. Dáme péct do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 200 stupňů cca 15 minut nebo méně.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit