Pokud segedín, tak jednoznačně z kysaného zelí. Někdo dělává i ze sladkého zelí, mně velmi nechutná, ale sto lidí, sto chutí, takže můžete zkusit, co vám bude chutnat více. Zahušťuji hladkou moukou a smetanou, pokud chcete bezlepokové, mouku vynechejte nebo ji nahraďte vlastní bezlepkovou moukou. Autor: Adddy
Pokud segedín, tak jednoznačně z kysaného zelí. Někdo dělává i ze sladkého zelí, mně velmi nechutná, ale sto lidí, sto chutí, takže můžete zkusit, co vám bude chutnat více. Zahušťuji hladkou moukou a smetanou, pokud chcete bezlepokové, mouku vynechejte nebo ji nahraďte vlastní bezlepkovou moukou. Autor: Adddy
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě