Žádná smažená nezdravá cuketa. Oblíbená cuketová roláda připravena za 5 minut.

Recept Žádná smažená nezdravá cuketa. Oblíbená cuketová roláda připravena za 5 minut.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jednoduchý recept, který překvapí každého. Cuketová sezóna je v plném proudu, tak šup připravit něco chutné, lehké a nenáročné. Rychlá zeleninová roláda, kterou si zamilujete. Naplnit samozřejmě můžete různými surovinami, záleží na vaší chuti. Autor: Lacusin

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

2 kscuketa
6 ksvejce
250 gricotta
3 stroužkyčesnek
dle chutisůl
dle chutipepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Jednu cuketu nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme 6 rozšlehaným vajec, osolíme a opepříme a promícháme.
  2. Druhou cuketu nakrájíme na tenké plátky. Na plech vyložený pečícím papírem vlijeme směs vajec a cukety. Na tuto směs naskládáme plátky cukety. Osolíme a opepříme. Pečeme v troubě vyhřáté na 170 °C asi 20 minut.
  3. Po upečení překlopíme na čistý pečící papír, tak aby plátky cukety byly vespod a necháme vychladnout.
  4. Ricottu smícháme se solí, pepřem a česnekem. Pomažeme roládu a svineme. Dáme na 1 hodinu do lednice vychladit.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit