NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Zapečené těstoviny (gnocchi) s kuřecím masem a hlívou ústřičnou
Zapečené těstoviny (gnocchi) s kuřecím masem a hlívou ústřičnou
Recept Zapečené těstoviny (gnocchi) s kuřecím masem a hlívou ústřičnou
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Lacusin

Jemné gnocchi s kuřecím masem, zdraví prospěšnou hlívou ústřičnou, kukuřičkou, jemně pikantním kari a navrch dozlatova upečená táhnoucí se gouda - jeden z našich nejoblíbenějších obědů! Mňam! :) Autor: Lacusin

Lacusin Lacusin    ·   20.3.2016

Zapečené těstoviny (gnocchi) s kuřecím masem a hlívou ústřičnou

Jemné gnocchi s kuřecím masem, zdraví prospěšnou hlívou ústřičnou, kukuřičkou, jemně pikantním kari a navrch dozlatova upečená táhnoucí se gouda - jeden z našich nejoblíbenějších obědů! Mňam! :) Autor: Lacusin

Sdílet na Facebooku
Suroviny
2 balení
gnocchi
400 g
kuřecích prsou
300 g
hlívy ústřičné
1 plechovka
kukuřice
1 kelímek
33 % smetany
špetka
kari
sůl, pepř podle chuti
200 g
sýru gouda
Postup receptu
Vytisknout
  1. Dáme si vařit vodu na gnocchi.
  2. Kuřecí maso nakrájíme na drobné kousky a opečeme na pánvi. Jakmile je maso opečené, přidáme pokrájenou hlívu a kukuřici a chvíli společně restujeme.
  3. Přidáme kari koření, sůl a pepř a zalijeme smetanou. Dáme vařit gnocchi. Uvařené gnocchi smícháme v zapékací misce se směsí z pánve.
  4. Hustě zasypeme sýrem a dáme zapéct na 200 °C do trouby.
  5. Zlatavé gnocchi podáváme ihned. Můžeme posypat nasekanou pažitkou.
Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář