Zapečené těstoviny (gnocchi) s kuřecím masem a hlívou ústřičnou

Recept Zapečené těstoviny (gnocchi) s kuřecím masem a hlívou ústřičnou

Přidal: , 20.3.2016

Kategorie: Kuřecí, Zapečené, Gnocchi, Maso, Těstoviny, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jemné gnocchi s kuřecím masem, zdraví prospěšnou hlívou ústřičnou, kukuřičkou, jemně pikantním kari a navrch dozlatova upečená táhnoucí se gouda - jeden z našich nejoblíbenějších obědů! Mňam! :) Autor: Lacusin

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 20.3.2016

Kategorie: Kuřecí, Zapečené, Gnocchi, Maso, Těstoviny, Oběd

SUROVINY

2 balenígnocchi
400 gkuřecích prsou
300 ghlívy ústřičné
1 plechovkakukuřice
1 kelímek33 % smetany
špetkakari
sůl, pepř podle chuti
200 gsýru gouda

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Dáme si vařit vodu na gnocchi.
  2. Kuřecí maso nakrájíme na drobné kousky a opečeme na pánvi. Jakmile je maso opečené, přidáme pokrájenou hlívu a kukuřici a chvíli společně restujeme.
  3. Přidáme kari koření, sůl a pepř a zalijeme smetanou. Dáme vařit gnocchi. Uvařené gnocchi smícháme v zapékací misce se směsí z pánve.
  4. Hustě zasypeme sýrem a dáme zapéct na 200 °C do trouby.
  5. Zlatavé gnocchi podáváme ihned. Můžeme posypat nasekanou pažitkou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit