Zapékaná kuřecí prsa s peřinkou
Výborná pochoutka vhodná na oběd nebo večeři. Zapékaná kuřecí prsa s mrkví a houbami, případně posypané sýrem.
Přidal: NejLucka, 4.3.2015
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
Budeme potřebovat:
4 kskuřecí prsa - filety
400 gžampiony
1 kscibule
3 ksstředně velká mrkev
3 lžícemajonéza
4 plátkysýr
sůl
pepř
koření na kuře
olivový olej
- Kuřecí filety si zlehka posypeme solí, pepřem a kořením na kuře - odložíme do chladničky na 10 minut.
Zdroj: Zcukrempudrem
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Zapečené kuracie prsia s perinkou.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Überbackene Hähnchenbrustfilets mit Gemüsedecke an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Zöldséges csirkemell.
KOMENTÁŘE K RECEPTU