Zapékaná ovesná kaše – večer připravíš a o zdravou snídani máš postaráno

Recept Zapékaná ovesná kaše – večer připravíš a o zdravou snídani máš postaráno
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Pokud vás už omrzela klasická ovesná kaše, vyzkoušejte změnu v podobě zapékané. Večer ji máte za chvilku hotovou a ráno už jen papáte. Z jednoho receptu máte postaráno o tři porce.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Kaše

120 govesné vločky
25 gprotein (nebo nahradit sladidlem)
1 ksvejce
1 ksbanán
1 ksjablko
1 lžičkamletá skořice

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Banán rozmačkáme vidličkou a smícháme s vajíčkem. Přidáme nastrouhané jablko, vločky, protein a skořici. Směs vylijeme do formy na biskupský chlebíček, vystlané pečícím papírem.
  2. Já jsem na vrch ještě pokládala kousky banánu a jablka. Pečeme při teplotě 180 stupňů cca 15 minut.
  3. Z daného množství mi vyšly tři kousky jako na fotce. Před podáváním můžete doplnit o oříškové máslo nebo tvaroh.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit