Zavařování pro líné - výborný univerzální nálev bez vaření

Recept Zavařování pro líné - výborný univerzální nálev bez vaření

Přidal: , 8.8.2019

Kategorie: Okurky, Zavařeniny

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající sladko-kyselý nálev bez vaření na zavařování rajčat, okurek, zelí, cukety, cibulky nebo zelené fazolky. Je opravdu velmi jednoduchý a zvládne ho připravit i ten, kdo zavařuje poprvé. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 8.8.2019

Kategorie: Okurky, Zavařeniny

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Na 1 sklenici o objemu 720 ml:

okurky nebo jinou zeleninu
1 kshrubší plátek cibule
větvičkakopru
7 ČL(malé, zarovnané) kr. cukr
1 ČL(malá, zarovnaná) nakladač Deko
6 PLocet
podle potřebystudená voda

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vše naskládáme do sklenice a zalijeme vodou cca 1 cm pod okraj.
  2. Sklenice pořádně uzavřeme a vložíme do hrnce s vodou.
  3. Sterilujeme cca 20 minut.
  4. Vyjmeme, necháme vychladnout a odložíme do komory.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit