Zavařování pro líné - výborný univerzální nálev bez vaření

Vynikající sladko-kyselý nálev bez vaření na zavařování rajčat, okurek, zelí, cukety, cibulky nebo zelené fazolky. Je opravdu velmi jednoduchý a zvládne ho připravit i ten, kdo zavařuje poprvé. Autor: Triniti

Přidal:, 8.8.2019
Kategorie: Okurky, Zavařeniny
Čas přípravy:
Čas vaření:
Recept Zavařování pro líné - výborný univerzální nálev bez vaření

Suroviny

Na 1 sklenici o objemu 720 ml:
okurky nebo jinou zeleninu
1 kshrubší plátek cibule
větvičkakopru
7 ČL(malé, zarovnané) kr. cukr
1 ČL(malá, zarovnaná) nakladač Deko
6 PLocet
podle potřebystudená voda

Postup přípravy

  1. Vše naskládáme do sklenice a zalijeme vodou cca 1 cm pod okraj.Tip: Skvělé tvarohové palačinky bez mouky
  2. Sklenice pořádně uzavřeme a vložíme do hrnce s vodou.
  3. Sterilujeme cca 20 minut.Tip: Jahodový džem bez chemie
  4. Vyjmeme, necháme vychladnout a odložíme do komory.