Zdravější chipsy z trouby
Zkoušeli jste si doma připravit domácí chipsy? Smažit jejich v oleji není bůh ví co pro Vaše zdraví. Zde je i zdravější varianta, jak si udělat křupavé chipsy a nemít z nich výčitky svědomí.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potřebovat:
4 ksvelké brambory
2 lžíceolivový olej
šťáva z 1/2 citronu
sůl
pepř
- Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Připravíme si plech na pečení, který si vyložíme papírem na pečení.
- Brambory si oloupeme a na struhadle si je nakrájíme na tenké plátky. Vložíme si je do misky, přidáme olej, sůl a pepř. Nakonec pokapeme šťávou z citronu a promícháme.
- Poklademe je na plech tak, aby se nepřekrývaly a dáme je do trouby na 10 minut.
- Konzumujeme okamžitě čerstvé - křupavé. Po čase změknou a nebudou tak chutné. Dobrou chuť!
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Gesündere Kartoffelchips aus dem Backofen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Egészségesebb tepsis burgonyachips.
Zkoušeli jsme a půlka se pripalila do černá a zbytek bylo mekke jak uvařené 🙄🙄🤔🤔