Zeleninové kuřecí soté s dýňovými hranolky
Zeleninové kuřecí soté s dýňovými hranolky. Autor: Wiwuska
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
500 gkuřecí prsa
1 kscibule
kokosový olej
sůl, mletý pepř
1 lžícesojová omáčka
zelenina podle chuti (mkrva, hrášek, kukuřice, brokolice ....)
1 ksdýně
grilovací koření
- Kuřecí prsa nakrájíme na kostky, na kokosovém oleji osmahneme cibuli až zesklovatí, pak přidat kuřecí prsa, aby se maso zatáhlo do bílá, přidat sůl, mletý bílý/černý pepř, sojovou omáčku, podlít vodou, přidat zeleninu podle volby a dusit doměkka.
- Hranolky: dýni oloupat, vydlabat střed se semínky, nakrájet na hranolky, šup na plech s pečícím papírem, přelít oliv. olejem, po 15 min. pečení na 180 st. otočit hranolky na druhou stranu, péct 15 min, pak posypat grilováním kořením a ještě péct 5 min.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Zeleninové kuracie soté s tekvicovými hranolkami.
KOMENTÁŘE K RECEPTU