Zeleninové kuřecí soté s dýňovými hranolky

Recept Zeleninové kuřecí soté s dýňovými hranolky

Přidal: , 10.3.2016

Kategorie: Fitness, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Zeleninové kuřecí soté s dýňovými hranolky. Autor: Wiwuska

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 10.3.2016

Kategorie: Fitness, Oběd

SUROVINY

500 gkuřecí prsa
1 kscibule
kokosový olej
sůl, mletý pepř
1 lžícesojová omáčka
zelenina podle chuti (mkrva, hrášek, kukuřice, brokolice ....)
1 ksdýně
grilovací koření

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Kuřecí prsa nakrájíme na kostky, na kokosovém oleji osmahneme cibuli až zesklovatí, pak přidat kuřecí prsa, aby se maso zatáhlo do bílá, přidat sůl, mletý bílý/černý pepř, sojovou omáčku, podlít vodou, přidat zeleninu podle volby a dusit doměkka.
  2. Hranolky: dýni oloupat, vydlabat střed se semínky, nakrájet na hranolky, šup na plech s pečícím papírem, přelít oliv. olejem, po 15 min. pečení na 180 st. otočit hranolky na druhou stranu, péct 15 min, pak posypat grilováním kořením a ještě péct 5 min.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit