Zlato našich babiček - Domácí škvarky a poctivé sádlo

Přidal: Emília Raganová, 22.3.2018
Kategorie: Oběd, Chuťovky, Tipy a triky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Kdysi patřily škvarky k méně oblíbené pochoutce a byli za levný peníz. Dnes jsou žádaným produktem a jsou i poměrně drahé, proto si je raději udělám škvarky i sádlo sama. Dělávam z nich pomazánku, peču škvarkové pagáče, ale řeknu vám, přestože budete mnozí namítat, že nejlepší jsou čerstvě škvařené s chlebem. Je to vynikající pochoutka. Trošku nepříjemná vůně, ale se rychle vytratí ... Autor: Milka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Emília Raganová, 22.3.2018
Kategorie: Oběd, Chuťovky, Tipy a triky
SUROVINY
5 kgslaniny na smažení
2 dlvody
sůl
- Slaninu omyjeme a pokrájíme na menší kousky asi 1,5 x 1,5 cm.
KOMENTÁŘE K RECEPTU