Cikánské placky za levný peníz
Žádné drahé suroviny, žádná složitá příprava a žádný časově náročný recept. Vyzkoušejte tyto kefírové placky, které připravíte za pár minut. Zůstávají dlouho měkké a i když se smaží v oleji, nejsou vůbec mastné. Podávat je můžete nasladko i naslano.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
500 mlkefír
3 lžícezakysaná smetana
800 ghladká mouka
špetkasůl
2 lžícekrystalový cukr
1 lžičkajedlá soda
3 lžícerostlinný olej
1 ksvejce
- Každý kousek rozválíme na placku a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Cigánske placky za lacný peniaz.
KOMENTÁŘE K RECEPTU