Crinkles charakterizuje popraskaná textura, která je zdobí a dodává čokoládové hmotě kontrast s polevou z moučkového cukru. Název pochází z anglického crinkles, tedy pomačkané nebo popraskané. Tyto sušenky s intenzivní čokoládovou příchutí se v Evropě obvykle připravují v čase Vánoc. Jejich historii je obtížné přesně znát, protože i mezi Německem a Belgií se spoří o svůj tradiční recept. Oblíbíte si je pro nenáročnou přípravu ale i různodost, jelikož se dají připravit iv jiných příchutích.
Crinkles charakterizuje popraskaná textura, která je zdobí a dodává čokoládové hmotě kontrast s polevou z moučkového cukru. Název pochází z anglického crinkles, tedy pomačkané nebo popraskané. Tyto sušenky s intenzivní čokoládovou příchutí se v Evropě obvykle připravují v čase Vánoc. Jejich historii je obtížné přesně znát, protože i mezi Německem a Belgií se spoří o svůj tradiční recept. Oblíbíte si je pro nenáročnou přípravu ale i různodost, jelikož se dají připravit iv jiných příchutích.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě