Dřevorubecký guláš

Fantazie pro milovníky omáčky a masa. My doma guláš milujeme na různé způsoby, s různými přílohami, ale nejčastěji ke guláši podávám doma kynutý knedlík. S houbami, s párkem nebo bez je perfektní. Autor: Adddy

Přidal:, 5.12.2016
Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd
Recept Dřevorubecký guláš

Suroviny

600 gvepřového plecka
1-2 kscibule
4 ksžampiony
1 ksmenší sklenička leča
2-3 lžícekečupu
dle chutisůl, pepř
2 nožičkypárku
hladká mouka na zahuštění
gulášové koření

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na kostky, cibuli na drobno.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  2. Cibulku osmažíme, přidáme maso a opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme gulášové koření, podlijeme vodou a chvíli dusíme.
  3. Když je maso tak napůl, přidáme lečo, nakrájené žampiony na plátky, párek na kolečka a dodusíme.Tip: Skvělé tvarohové palačinky bez mouky
  4. Zahustíme hladkou moukou. Dobrou chuť!