Dýňové zelí

Recept Dýňové zelí

Přidal: , 8.2.2017

Kategorie: Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Gramáž surovin neuvádím, protože záleží na každého chuti, čeho přidá více. Já mám raději více dýňové, tak přidávám více dýně. Pokud máte rádi více cibuli, přidejte více cibule. Někdo dokonce přidává i stroužek česneku, na chuť, ale já jsem to jednou vyzkoušela a nemohla jsem to dojíst. Mně tam prostě nepasuje. Je to zdravé jídlo, které vás zasytí a zároveň nebudete mít jak se říká kámen v žaludku. Autor: HeMiShEk

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 8.2.2017

Kategorie: Oběd, Přílohy

SUROVINY

dýně hokaido
cibule
voda
hladká mouka
máslo
sůl, kmín
cukr
ocet

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Dýni oloupeme a nastrouháme na hrubo. Cibuli nakrájíme na jemno. V kastrůlku si necháme zpěnit máslo a osmahneme na něm cibulku dokud nezesklovatí. Zaprášíme moukou a pořádně promícháme.
  2. Přidáme trochu vody a pak na to dáme dýni. Osolíme a okmínujeme. Dusíme do měkka.
  3. Pak už jen dochutíme cukrem a octem podle chuti. Přeji dobrou chuť.=)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit