Frankfurtská omáčka s jasmínovou rýží

Přidal: Adddy17, 14.3.2016
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Frankfurtská omáčka s jasmínovou rýží od Adddy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Adddy17, 14.3.2016
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
600 gvepřového masa
150 gšunkového salámu
1 ksvětší cibule
dle chutisůl, pepř
dle chutimletá paprika, mletý kmín
hladká mouka na zahuštění
jasmínová rýže jako příloha
- Nakrájíme cibuli na drobno, maso na kostky. Osmažíme cibuli na oleji do zlatova, přidáme maso a opékáme, až pustí šťávu. Osolíme, opepříme, přidáme papriku a mletý kmín. Přiklopíme pokličkou a chvíli dusíme, pak teprve podlijeme vodou a dusíme do měkka.
- Podáváme s jasmínovou rýži (lze i knedlík, těstovina). Dobrou chuť!
KOMENTÁŘE K RECEPTU