Nedávno jsem viděla v televizi pořad, kde si povídali o hovězím mase. Říkali, že konzum hovězího masa v posledním období poklesl, proto jsem se rozhodla podpořit statistiku a uvařila jsem hovězí kostky nadivoko. Já k této statistice přispívám dost často, mám ráda červené maso na různé způsoby. Nezapomeňte, že nejlepší je použít čerstvé maso, nejlépe z domácího chovu, ale vím, že dnes je takové maso finančně náročné, proto raději sáhneme i po mase z velkoobchodu. Stále dívejte datum spotřeby a maso před použitím dobře umyjte pod teplou tekoucí vodou. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Nedávno jsem viděla v televizi pořad, kde si povídali o hovězím mase. Říkali, že konzum hovězího masa v posledním období poklesl, proto jsem se rozhodla podpořit statistiku a uvařila jsem hovězí kostky nadivoko. Já k této statistice přispívám dost často, mám ráda červené maso na různé způsoby. Nezapomeňte, že nejlepší je použít čerstvé maso, nejlépe z domácího chovu, ale vím, že dnes je takové maso finančně náročné, proto raději sáhneme i po mase z velkoobchodu. Stále dívejte datum spotřeby a maso před použitím dobře umyjte pod teplou tekoucí vodou. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě