Tento recept je pro milovníky hrníčkových receptů. Nepotřebujete žádnou váhu, žádné odměrky, postačí vám pouze jeden klasický hrnek o objemu 200 ml a můžete začít. Pizza těsto je někdy velmi složité, je nutné těsto nechat kynout i 2 hodiny (alespoň co se týká originálních receptů na pizzu), ale toto je mnohem jednodušší a po upečení křupe pod zuby :) Někdy plním i okraje uzeným sýrem nebo šunkou. Autor: diabambulka
Tento recept je pro milovníky hrníčkových receptů. Nepotřebujete žádnou váhu, žádné odměrky, postačí vám pouze jeden klasický hrnek o objemu 200 ml a můžete začít. Pizza těsto je někdy velmi složité, je nutné těsto nechat kynout i 2 hodiny (alespoň co se týká originálních receptů na pizzu), ale toto je mnohem jednodušší a po upečení křupe pod zuby :) Někdy plním i okraje uzeným sýrem nebo šunkou. Autor: diabambulka
Děkujeme za povolení ke sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Diabambulka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě