Jahodová bublanina se sněhem z cizrny

Přidal: remcula, 23.6.2016
Kategorie: Cizrna, Luštěniny, Bublaniny, Dezerty, Zdravé recepty, Moučníky, Jahody, Podle ovoce
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Jahodová bublanina se sněhem z cizrny. Autor: remcula
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: remcula, 23.6.2016
Kategorie: Cizrna, Luštěniny, Bublaniny, Dezerty, Zdravé recepty, Moučníky, Jahody, Podle ovoce
SUROVINY
troškunálev ze sterilizované cizrny
3 ksžloutky
1/2 hrnkufruktoza
1/4 hrnkušpaldová mouka
1/4 hrnkuřepkový olej
1 bal.prášek do pečiva
1-2 lžíceplátků mandlí
podle potřebyjahody
Drobenka:
2 lžíceoleje, nebo stelly
podle potřebyhrubá mouka
- Nálev z plechovky cizrny nalijeme do misky a vyšleháme z ní sníh. (jde to úplně skvěle)
Přidáme žloutky a zase vyšleháme. - Zvlášť do misky dáme obě mouky, prášek do pečiva, fruktozu olej, žloutky a sojové mléko. Přidáme vyšlehané žloutky se sněhem. Vše prošleháme metlou na hladké těsto. Vylijeme do vymazané a vysypané formy, poklademe jahodami.
- Z oleje, fruktozy a hrubé mouky vytvoříme drobenku, kterou posypeme koláč. Můžeme ještě posypat i plátky mandlí.
- Pečeme na 170°C asi 30 minut (vyhřátá trouba).
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Jahodová bublanina so snehom z cícera.
KOMENTÁŘE K RECEPTU