Jahodová bublanina se sněhem z cizrny

Recept Jahodová bublanina se sněhem z cizrny
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jahodová bublanina se sněhem z cizrny. Autor: remcula

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

troškunálev ze sterilizované cizrny
3 ksžloutky
1/2 hrnkufruktoza
1/4 hrnkušpaldová mouka
1/4 hrnkuřepkový olej
1 bal.prášek do pečiva
1-2 lžíceplátků mandlí
podle potřebyjahody

Drobenka:

2 lžíceoleje, nebo stelly
podle potřebyhrubá mouka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Nálev z plechovky cizrny nalijeme do misky a vyšleháme z ní sníh. (jde to úplně skvěle)
    Přidáme žloutky a zase vyšleháme.
  2. Zvlášť do misky dáme obě mouky, prášek do pečiva, fruktozu olej, žloutky a sojové mléko. Přidáme vyšlehané žloutky se sněhem. Vše prošleháme metlou na hladké těsto. Vylijeme do vymazané a vysypané formy, poklademe jahodami.
  3. Z oleje, fruktozy a hrubé mouky vytvoříme drobenku, kterou posypeme koláč. Můžeme ještě posypat i plátky mandlí.
  4. Pečeme na 170°C asi 30 minut (vyhřátá trouba).
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit