NejRecept.cz Dezerty Koláče Jahodové řezy se želatinou
Jahodové řezy se želatinou
Recept Jahodové řezy se želatinou
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: IvanK

Rychlý a jednoduchý zákusek ke kafíčku ... Autor: IvanK

IvanK    ·   25.9.2015

Jahodové řezy se želatinou

Rychlý a jednoduchý zákusek ke kafíčku ... Autor: IvanK

25 min
Čas přípravy
15 min
Čas vaření
Sdílet na Facebooku
Suroviny

Budeme potřebovat:

2 hrnky
mouka polohrubá
2 hrnky
mléko
4 ks
vejce
1 hrnek
krystalový cukr
2 bal.
vanilkový pudink
1/2 hrnků
olej
1 lžička
kypřící prášek
1 pohár
jahodový džem
500 g
jahody
1 kelímek
jemný tvaroh
5 lžic
moučkový cukr
2 balíčky
želatina v prášku
Postup receptu
Vytisknout
25 min
Čas přípravy
15 min
Čas vaření
  1. Ze dvou hrnků polohrubé mouky, 5 lžic mléka, 4 vajec, 1 hrnku cukru, půl hrnku oleje a lžičky kypřícího prášku vyšleháme těsto, které pečeme na vymazaném plechu 15 minut při 180 stupních.
  2. Vychladlé natřeme jahodovým džemem, na něj dáme nádivku, kterou jsme vytvořili z uvařeného vanilkového pudinku smíchaného s jemným tvarohem a moučkovým cukrem podle chuti.
  3. Na vrch poklademe omyté čerstvé jahody (můžeme použít i z konzervy), které zalijeme jahodovou želatinou a odložíme do lednice.
Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář