Katův šleh

Recept Katův šleh

Přidal: , 11.5.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Katův šleh od Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 11.5.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

vepřové maso
větší cibule
velká sklenice leča
sůl, pepř
chilli
olej
vegeta
kečup

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso si nakrájíme na nudličky, dáme do misky, přisypeme nakrájenou cibuli, trochu vegety a olej. Promícháme a dáme přes noc do lednice uležet.
  2. Rozleželou směs dáme do zapékací misky a zaklopíme. Pečeme asi hodinu, pak odklopíme, přidáme lečo, chilli a kečup, sůl, pepř a pečeme zhruba hodinu. Podáváme s hranolkami, rýží. Dobrou chuť
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit