Knedlíky ze staršího pečiva s petrželkou a oreganem

Přidal: Triniti, 6.10.2015
Kategorie: Karlovarské knedlíky, Knedlíky, Přílohy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Vynikající příloha - knedlíky ze staršího pečiva. K omáčce a masu jsou opravdu vynikající. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 6.10.2015
Kategorie: Karlovarské knedlíky, Knedlíky, Přílohy
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Budeme potřebovat:
500 gstarší pečivo
2 ksvejce
3 kscibule
4 plátkyšunka nebo slanina
mléko podle potřeby
sůl, pepř
muškátový oříšek
oregano
petrželka
- Starší pečivo nakrájíme na malé kostičky, přidáme nasekanou petrželkou a oregano.
- Na oleji osmahneme cibuli, přidáme nakrájenou šunku nebo slaninu. Osmaženou slaninu s cibulí přidáme k pečivu s petrželkou a oreganem, přidáme vidličkou rozšlehané vajíčka a promícháme.
- Přidáme špetku muškátového oříšku, sůl, pepř. Podle potřeby přilijeme mléko (dostaneme lepivou hmotu). Necháme odstát 15-20 minut.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Knedle zo staršieho pečiva s petržlenom a oreganom.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Böhmische Knödel mit Petersilie und Oregano (alte Brötchen verwerten) an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Petrezselymes-oregánós knédli öregebb kenyérből.
KOMENTÁŘE K RECEPTU