Vynikající křupavá pizza bez použití droždí. Ovesné vločky v pizzovom těste jsou skvělé! Jak oblohu můžete použít různé suroviny podle chuti.
Vynikající křupavá pizza bez použití droždí. Ovesné vločky v pizzovom těste jsou skvělé! Jak oblohu můžete použít různé suroviny podle chuti.
Zdroj: Koolinar
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Měla jsem ven ovesné vločky s vlákninou, tak jsem použila ty a nepovedlo se mi je pořádně namlet, aby působily jako mouka. Celou dobu dělání těsta jsem měla pocit, že to mám moc lepivé a tak jsem tam přidala asi až moc vloček, po uležení bylo těsto dost hutné, ale i přesto se s ním dobře pracovalo. Ve výsledku byla pizza dobrá, opravdu jsme si pochutnali a příště určitě udělám zase, jen tam dám míň vloček. Děkuji za recept!! :-))