Fantastické řezy plné oříšků. Mám velmi ráda bílkové těsto, je křehké a zároveň pokud postojí je velmi vláčné. Koláček je sice časově náročnější, je třeba péct tři pláty těsta zvlášť, pak ho třeba natřít krémem a zatížit, aby se při krájení těsta neoddělovaly od sebe a pak ho na další den natíráme zbylým krémem a dozdobíme podle vlastní fantazie. Našla jsem ho někde na internetu a velmi mě zaujal, proto jsem ho musela vyzkoušet. Určitě vyzkoušejte i vy, mně doma velmi chutnal a proto se s vámi dělím o recept. Autor: Izabela
Fantastické řezy plné oříšků. Mám velmi ráda bílkové těsto, je křehké a zároveň pokud postojí je velmi vláčné. Koláček je sice časově náročnější, je třeba péct tři pláty těsta zvlášť, pak ho třeba natřít krémem a zatížit, aby se při krájení těsta neoddělovaly od sebe a pak ho na další den natíráme zbylým krémem a dozdobíme podle vlastní fantazie. Našla jsem ho někde na internetu a velmi mě zaujal, proto jsem ho musela vyzkoušet. Určitě vyzkoušejte i vy, mně doma velmi chutnal a proto se s vámi dělím o recept. Autor: Izabela
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě