Langoše se sádlem

Recept Langoše se sádlem

Přidal: Blazena Blazka, 23.11.2021

Kategorie: Oběd, Část dne, Večeře, Langoše, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající langoše. Do těsta se přidává sádlo. Jsou tak ještě jemnější než těsto se zakysanou smetanou. Určitě vyzkoušejte. Autor: Blažena

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Blazena Blazka, 23.11.2021

Kategorie: Oběd, Část dne, Večeře, Langoše, Chuťovky

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Cesto:

1 kghladká mouka
2 lžičkysůl
1 kostkadroždí
1 lžičkakrystalový cukr
600 mlmléko
1 lžícevepřové sádlo

Na vrch:

podle chutičesnek
podle chutisýr
podle chutikečup
podle chutizakysaná smetana

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Uděláme si kvásek z droždí, lžičky cukru a mléka.
  2. Když vykyne spojíme s moukou a vymícháme těsto i s lžící sádla.
  3. Necháme vykynout půl hodiny, rozdělíme na 12 bochníků a smažíme do zlata.
  4. Potřít česnekem, a každý si dá co má rád - sýr, kečup, smetanu.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit