NejRecept.cz Část dne Oběd Langoše se sádlem
Langoše se sádlem
Recept Langoše se sádlem
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se

Vynikající langoše. Do těsta se přidává sádlo. Jsou tak ještě jemnější než těsto se zakysanou smetanou. Určitě vyzkoušejte. Autor: Blažena

Blazena Blazka Blazena Blazka    ·   23.11.2021

Langoše se sádlem

Vynikající langoše. Do těsta se přidává sádlo. Jsou tak ještě jemnější než těsto se zakysanou smetanou. Určitě vyzkoušejte. Autor: Blažena

80 min
Čas přípravy
35 min
Čas vaření
Sdílet na Facebooku
Suroviny

Cesto:

1 kg
hladká mouka
2 lžičky
sůl
1 kostka
droždí
1 lžička
krystalový cukr
600 ml
mléko
1 lžíce
vepřové sádlo

Na vrch:

podle chuti
česnek
podle chuti
sýr
podle chuti
kečup
podle chuti
zakysaná smetana
Postup receptu
Vytisknout
80 min
Čas přípravy
35 min
Čas vaření
  1. Uděláme si kvásek z droždí, lžičky cukru a mléka.
  2. Když vykyne spojíme s moukou a vymícháme těsto i s lžící sádla.
  3. Necháme vykynout půl hodiny, rozdělíme na 12 bochníků a smažíme do zlata.
  4. Potřít česnekem, a každý si dá co má rád - sýr, kečup, smetanu.
Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář