Letní trifle s rýžovými Silouette

Letní trifle s rýžovými Silouette. Autor: Anna_Anicka

Přidal:, 31.7.2015
Kategorie: Chuťovky
Recept Letní trifle s rýžovými Silouette

Suroviny

Suroviny na lehký trifle:
250 gtvaroh
200 gkysaná smetana
300 govoce podle chuti
50 gplátky mandlí
baleníSilouette rýžové
dle chutitřtinový cukr

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme krém jednoduchým smícháním tvarohu a smetany, podle chuti přidáme cukr.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  2. Na dno velké skleněné nádoby vyskládejte nejprve vrstvu ovoce, přelijte ji připraveným krémem, na který poklaďte rozdrobené rýžové Silouette a plátky mandlí. Poté opět přidejte vrstvu krému, ovoce a pokračujte, dokud nebudete mít mísu plnou. Poslední vrstvu by mělo tvořit naaranžované ovoce spolu s mandličkami.
  3. Dezert nechte minimálně přes noc v lednici tak, aby byl co nejlépe proleželý.Tip: Skvělé tvarohové palačinky bez mouky