Letní trifle s rýžovými Silouette

Přidal: Anna_Anicka, 31.7.2015
Kategorie: Chuťovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Letní trifle s rýžovými Silouette. Autor: Anna_Anicka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Anna_Anicka, 31.7.2015
Kategorie: Chuťovky
SUROVINY
Suroviny na lehký trifle:
250 gtvaroh
200 gkysaná smetana
300 govoce podle chuti
50 gplátky mandlí
baleníSilouette rýžové
dle chutitřtinový cukr
- Na dno velké skleněné nádoby vyskládejte nejprve vrstvu ovoce, přelijte ji připraveným krémem, na který poklaďte rozdrobené rýžové Silouette a plátky mandlí. Poté opět přidejte vrstvu krému, ovoce a pokračujte, dokud nebudete mít mísu plnou. Poslední vrstvu by mělo tvořit naaranžované ovoce spolu s mandličkami.
- Dezert nechte minimálně přes noc v lednici tak, aby byl co nejlépe proleželý.
KOMENTÁŘE K RECEPTU