Letní trifle s rýžovými Silouette

Recept Letní trifle s rýžovými Silouette

Přidal: , 31.7.2015

Kategorie: Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Letní trifle s rýžovými Silouette. Autor: Anna_Anicka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 31.7.2015

Kategorie: Chuťovky

SUROVINY

Suroviny na lehký trifle:

250 gtvaroh
200 gkysaná smetana
300 govoce podle chuti
50 gplátky mandlí
baleníSilouette rýžové
dle chutitřtinový cukr

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Nejprve si připravíme krém jednoduchým smícháním tvarohu a smetany, podle chuti přidáme cukr.
  2. Na dno velké skleněné nádoby vyskládejte nejprve vrstvu ovoce, přelijte ji připraveným krémem, na který poklaďte rozdrobené rýžové Silouette a plátky mandlí. Poté opět přidejte vrstvu krému, ovoce a pokračujte, dokud nebudete mít mísu plnou. Poslední vrstvu by mělo tvořit naaranžované ovoce spolu s mandličkami.
  3. Dezert nechte minimálně přes noc v lednici tak, aby byl co nejlépe proleželý.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit