Měkoučké langoše BEZ kynutí, na které nemusíte čekat

Recept Měkoučké langoše BEZ kynutí, na které nemusíte čekat

Přidal: , 9.8.2019

Kategorie: Oběd, Část dne, Večeře

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Dlouho jsem hledala recept na langoše, které budou měkoučké a nadýchané a zároveň je rychle připravím. Tento recept je vynikající. Jiné už ani nepřipravuji. Do těsta jde i droždí, i kypřící prášek, vůbec netřeba čekat, dokud těsto vykyne a jsou krásné nafouknuté. Autor: Karambola

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 9.8.2019

Kategorie: Oběd, Část dne, Večeře

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

500 ghladká mouka
1 lžičkasůl
1/2 bal.prášek do pečiva
1 PLolej
20 gčerstvé droždí
140 gbílý jogurt
250 mlmléko

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Do misky dáme všechny suroviny a mixérem s háky vypracujeme hladké těsto, které se odděluje od stěn misky.
  2. Přendáme na pracovní desku, rozdělíme na 8 částí a každou část rozválíme na placku.
  3. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova z obou stran.
  4. Nejraději máme doma langoše s česnekem tatarskou omáčkou, kečupem a strouhaným sýrem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit