NejRecept.cz Část dne Oběd Měkoučké langoše BEZ kynutí, na které nemusíte čekat
Měkoučké langoše BEZ kynutí, na které nemusíte čekat
Recept Měkoučké langoše BEZ kynutí, na které nemusíte čekat
Foto: Karambola

Dlouho jsem hledala recept na langoše, které budou měkoučké a nadýchané a zároveň je rychle připravím. Tento recept je vynikající. Jiné už ani nepřipravuji. Do těsta jde i droždí, i kypřící prášek, vůbec netřeba čekat, dokud těsto vykyne a jsou krásné nafouknuté. Autor: Karambola

Karambola Karambola    ·   9.8.2019

Měkoučké langoše BEZ kynutí, na které nemusíte čekat

Dlouho jsem hledala recept na langoše, které budou měkoučké a nadýchané a zároveň je rychle připravím. Tento recept je vynikající. Jiné už ani nepřipravuji. Do těsta jde i droždí, i kypřící prášek, vůbec netřeba čekat, dokud těsto vykyne a jsou krásné nafouknuté. Autor: Karambola

20 min
Čas přípravy
35 min
Čas vaření
Sdílet na Facebooku
Suroviny
500 g
hladká mouka
1 lžička
sůl
1/2 bal.
prášek do pečiva
1 PL
olej
20 g
čerstvé droždí
140 g
bílý jogurt
250 ml
mléko
Postup receptu
Vytisknout
20 min
Čas přípravy
35 min
Čas vaření
  1. Do misky dáme všechny suroviny a mixérem s háky vypracujeme hladké těsto, které se odděluje od stěn misky.
  2. Přendáme na pracovní desku, rozdělíme na 8 částí a každou část rozválíme na placku.
  3. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova z obou stran.
  4. Nejraději máme doma langoše s česnekem tatarskou omáčkou, kečupem a strouhaným sýrem.
Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář