Nepřekonatelný krém z ledových kaštanů

Recept Nepřekonatelný krém z ledových kaštanů

Přidal: Triniti, 17.11.2019

Kategorie: Krémy a polevy, Dezerty

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající krém, kterým můžete naplnit větrníky nebo připravit skvělé sladké sklenice s piškoty pro návštěvu. Já tento krém používám i na plnění vánočního cukroví. Určitě vyzkoušejte. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Triniti, 17.11.2019

Kategorie: Krémy a polevy, Dezerty

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

3 bal.smetana ke šlehání
3 ksčokoládky - ledové kaštany

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Smetanu nalijeme do hrnce a ohřejeme. Dáváme pozor, aby smetana nezačala vřít.
  2. Když je horká, odstavíme a přidáme na kousky nalámané čokoládky. Mícháním je rozpustíme a necháme vychladnout při pokojové teplotě.
  3. Vychladlou smetanu odložíme na noc /min. 12 hod./ do lednice a ráno můžeme šlehat. Šleháme jako klasickou šlehačku.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU

Krém je nepřekonatelný. Žádný jiný čokoládový už dělat nebudu. Já tedy pro jistotu držení přidala studoval šlehačky. A na 1l šlehačky jsem dala 2x kaštany originál a 2x extra hořké. Opravdu famózní.

Jak dlouho krém vydrží?

26.11.2019, NejLucka (administrátor) odpovědět00

i 2 týdny, pokud je zákusek v chladničce :)

Odpovídáte na komentář uživatele zrušit