Vepřová krkovice pečená na pivu s bramborami
Přidáno: 25.7.2018
Někdy se samozřejmě zažádá i nám ženám pořádný kus masa. Nemusí být pouze kuřecí, ale hlavně trošku promaštěné jako vepřová krkovice. Zvyknu ji marinovat a pak péct vcelku, ale tentokrát jsem zvolila plátky, které jsem pekla v troubě na cibulce a černém pivu. Pivo použijte černé, je mnohem lepší než klasické, během pečení krásně zkaramelizuje a dodá vynikající chuť. Autor: Milka
Čas přípravy 90 min
ZOBRAZIT RECEPT Holandský řízek
Přidáno: 8.1.2018
První moje otázka zněla: to už se tam nic jiného nedává, jen maso a sýr? Nevěřila jsem, že z těchto dvou surovin vznikne tak dobré jídlo, po kterém si doma oblížeme i uši :) Důležité však je to, že se to opravdu musí nechat v chladničce odležet, aby se chutě dokonale propojily. Nezapomeňte, že toto je to pravé ořechové. Ani sůl ani pepř, ani červená mletá paprika. Autor: Haanka
ZOBRAZIT RECEPT
Kefírové placky se sýrem. Super náhrada pečiva ke snídani.
Přidáno: 25.7.2017
Máte je připravené za pár minut. Pokud máte rádi kefír, určitě vyzkoušejte. Placky jsou jemné, nadýchané a naplněné sýrem. Plnit můžete různými druhy sýra, i parmazánem, i plísňovým sýrem i eidamem. Každému co chutná. Vhodné i na snídani namísto klasického pečiva, chleba či rohlíků. A pokud je uděláte o polovinu menší, můžete je nabídnout i na různých oslavách.
ZOBRAZIT RECEPT