RAFAELLO bez pečení

Recept RAFAELLO bez pečení
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Kdo nemá rád dlouho stát v kuchyni, aby si připravil chutný dezert, vyzkoušejte tyto nepečené řezy Rafaello. Nejlepší jsou na druhý den, když sušenky změknou. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:

SUROVINY

Budeme potřebovat:

3 sklenicemléko
3 lžícehladká mouka
3 lžícekukuřičný škrob
3 ksžloutky
3 lžičkyvanilkový cukr
1,5 sklenicekr. cukr
2 sklenicekokos
250 gmáslo
2 bal.sušenky

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. V polovině sklenice mléka rozmícháme žloutky, mouku a kukuřičný škrob. Zbylé mléko dáme vařit na oheň spolu s kr. a vanilkovým cukrem, přilijeme mléko se žloutky a vaříme, dokud hmota nezhoustne.
  2. Hustý pudink odstavíme, zakryjeme alobalem a necháme vychladnout.
  3. Máslo utřeme do pěny, přidáme po lžících vychladlý pudink a vyšleháme krémovou hmotu. Na závěr přidáme 1,5 poháru kokosu a promícháme. Hmotu rozdělíme na 3 části.
  4. Připravíme si hlubší formu o rozměru 24 x 34 cm, dno vyložíme sušenkami, navrstvíme 1/3 krému, znovu poklademe sušenky, navrstvíme druhou třetinu krému, poklademe sušenky a navrstvíme zbylý krém.
  5. Zbytek kokosu na suché pánvi opečeme a posypeme vrch. Odložíme do lednice. Řezy jsou nejlepší na druhý den, když sušenky změknou. Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit