RAFAELLO bez pečení

Přidal: Triniti, 24.8.2015
Kategorie: Narozeniny, Sváteční pečení, Zákusky, Dezerty, Nepečené dezerty
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Kdo nemá rád dlouho stát v kuchyni, aby si připravil chutný dezert, vyzkoušejte tyto nepečené řezy Rafaello. Nejlepší jsou na druhý den, když sušenky změknou. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 24.8.2015
Kategorie: Narozeniny, Sváteční pečení, Zákusky, Dezerty, Nepečené dezerty
Čas přípravy:
SUROVINY
Budeme potřebovat:
3 sklenicemléko
3 lžícehladká mouka
3 lžícekukuřičný škrob
3 ksžloutky
3 lžičkyvanilkový cukr
1,5 sklenicekr. cukr
2 sklenicekokos
250 gmáslo
2 bal.sušenky
- V polovině sklenice mléka rozmícháme žloutky, mouku a kukuřičný škrob. Zbylé mléko dáme vařit na oheň spolu s kr. a vanilkovým cukrem, přilijeme mléko se žloutky a vaříme, dokud hmota nezhoustne.
- Hustý pudink odstavíme, zakryjeme alobalem a necháme vychladnout.
- Máslo utřeme do pěny, přidáme po lžících vychladlý pudink a vyšleháme krémovou hmotu. Na závěr přidáme 1,5 poháru kokosu a promícháme. Hmotu rozdělíme na 3 části.
- Připravíme si hlubší formu o rozměru 24 x 34 cm, dno vyložíme sušenkami, navrstvíme 1/3 krému, znovu poklademe sušenky, navrstvíme druhou třetinu krému, poklademe sušenky a navrstvíme zbylý krém.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Rafaello bez pečenia.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz RAFAELLO bez pieczenia.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch RAFFAELLO-Kuchen ohne Backen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide RAFFAELLO szelet sütés nélkül.
Dobrý den, jaké sušenky je nejlepší použít? Máslové? Děkuji předem za odpověď
jo máslové :)