SUROVINY
Korpus:
5 ksvajec
3 PLkrupicového cukru
2 PLoleje
2 PLhorké vody
5 PLpolohrubé mouky
2 PLkakaa
0,5 bal.prášku do pečiva
Krém:
750 mlmléka
3 ksvanilkové pudinky
200 mlvaječného koňaku
250 gmásla
3 PLmoučkového cukru
Pařížská šlehačka:
2 kelímky40 % šlehačky
1 PLcukru
2 PLkakaa
- Na krém dáme vařit 600 ml mléka. Ve zbytku mléka rozmícháme pudinky a cukr, vlijeme do horkého mléka a uvaříme hustý pudink. Do horkého vmícháme vaječný koňak. Necháme vychladnout.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Rezy s vaječným likérom a parížskou šľahačkou.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Ciasto z likierem jajecznym i paryską bitą śmietaną.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Eierlikör-Schokosahne-Kuchen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Tojáslikőrös szelet párizsi tejszínes krémmel.
KOMENTÁŘE K RECEPTU