Smetanové lotus řezy alá medovník (bez pečení a za 15 minut)

Recept Smetanové lotus řezy alá medovník (bez pečení a za 15 minut)
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Mnozí se mě ptají, kde kupuji Lotus sušenky. Tak vám dám odpověď. V Albertu. Tam je mají docela často v akci. Beru si vždycky nějaký to balení do zásoby. Koláček je velmi jednoduchý a téměř opravdu bez práce. Rychlý dezert, velmi podobný svou chutí dost pracnějšímu pečenému medovníku. Autor: Simona

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:

SUROVINY

500 gLotus sušenek karamelových
500 mlsmetany ke šlehání
1 bal.ztužovač šlehačky
1 bal.vanilkový cukr

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Lotus sušenky naskládáme vedle sebe na dno. 
  2. Následně sušenky potřeme vrstvou vyšlehané smetany se ztužovačem a vanilkovým cukrem.
  3. Pokračujeme vrstvou Lotusek, smetany, Lotusek, smetany a nakonec drtí ze zbylých Lotusek, kterou uděláme buď v mixéru nebo je rozmačkáme v sáčku válečkem. 
  4. Misku zaklopíme a uložíme v chladu nejlépe přes noc proležet.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit