Šťavnaté krkovičkové plátky

Recept Šťavnaté krkovičkové plátky

Přidal: , 7.6.2015

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Hlavní jídlo pro hladové chlapy. Šťavnaté krkovičková plátky podávané s bramborovou kaší.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 7.6.2015

Kategorie: Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

4 plátkykrkovičky
1/2 kspórku
2 lžícemajonézy
2 lžícekečupu
1 lžíceworchesteru
asi 8 ksmenších žampionů
sůl
pepř
koření Country nebo jakékoliv oblíbené

Příloha:

bramborová kaše

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme svým oblíbeným kořením.
  2. Pekáček vysypeme pórkem nakrájeným na kolečka. Na pórek položíme připravené plátky masa.
  3. Žampiony nakrájíme na plátky a posypeme jimi plátky masa.
  4. V misce smícháme majonézu, kečup a worchester a touto směsí polijeme maso i se žamiony.
  5. Pekáček vložíme do trouby a pečeme zhruba hodinu při 180 st., dokud maso nebude měkké.

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit