SUROVINY
Budeme potřebovat:
4 plátkykrkovičky
1/2 kspórku
2 lžícemajonézy
2 lžícekečupu
1 lžíceworchesteru
asi 8 ksmenších žampionů
sůl
pepř
koření Country nebo jakékoliv oblíbené
Příloha:
bramborová kaše
- Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme svým oblíbeným kořením.
- Pekáček vysypeme pórkem nakrájeným na kolečka. Na pórek položíme připravené plátky masa.
- Žampiony nakrájíme na plátky a posypeme jimi plátky masa.
- V misce smícháme majonézu, kečup a worchester a touto směsí polijeme maso i se žamiony.
- Pekáček vložíme do trouby a pečeme zhruba hodinu při 180 st., dokud maso nebude měkké.
Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová
Zdroj: Vaření s Tomem
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Šťavnaté krkovičkové plátky.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Saftige Nackensteaks aus dem Backofen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Szaftos sertéstarja.
KOMENTÁŘE K RECEPTU