Tartaletky s ganache náplní

Recept Tartaletky s ganache náplní
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jednoduchý dezert, který ještě doladíte chutí čokolády. Těsto se skládá pouze ze 4 surovin a krém získáte z bílé čokolády a smetany. Já jsem ganache obarvila klasickou potravinářskou barvou, ale klidně můžete přidat rozmixované ovoce.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Těsto:

250 ghladká mouka
100 gmoučkový cukr
125 gmáslo
1 ksvejce

Krém:

200 gbílá čokoláda
100 mlsmetana ke šlehání
pár kapekrůžové potravinářské barvivo
podle chutimalinový džem

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Z mouky, cukru, vejce a másla vypracujeme máslové těsto. Těsto necháme odležet alespoň 1 hodinu. Následně plníme vymazané košíčky v opravdu tenké vrstvě a pečeme na 180 ° C asi 10 minut. Vyjmeme z forem a necháme vychladnout.
  2. Bílou čokoládu si zalijeme rozehřátou smetanou a necháme mírně roztát. Následně utřeme v hladký krém. Dobarvíme potravinářským barvivem
  3. Na spodek umístíme malinový džem a poté vrstvu krému. Necháme vychladit a dozdobíme ovocem a oříšky.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit