Topinky s volským okem podle Katky

Recept Topinky s volským okem podle Katky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Rychlá snídaně nebo chutná večeře za pár minut je na stole. Někdy nevím, co bych snědla a tak mě vždycky napadne tato chutná rychlovka, která je za 15 minut na stole. Miluji vajíčka, kde se žloutek ještě pořádně nepropekl, není to velmi suché a pěkně to jde dolů krkem a nemusím to zapíjet kávou ani čajem. Autor: Libuše

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

2 stroužkyčesneku
4 ksvejce
4 plátkychleba

Dle chuti:

hořčice 
kečup 
sůl
mletý černý pepř
pórek

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Česnek rozetřeme nebo prolisujeme. Plátky chleba opečeme na rozpáleném oleji nebo v topinkovači a potřeme ho rozetřeným česnekem. Pórek nasekáme nadrobno.
  2. Vejce rozklepneme na pánev, případně lívanečník, osolíme je, opepříme a každé smažíme 5 minut.
  3. Na každou topinku dáme jedno volské oko, které pokapeme kečupem, hořčicí a posypeme nadrobno nasekaným pórkem.
  4. Topinky s volským okem podle Katky podáváme jako výbornou chuťovku.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit