Tak včera jsme tu měli popeleční středu, dnes máme u nás doma na oběd fánky. Z tvarohového těsta. Když jsem je poprvé vyzkoušela, tak jsem byla mile překvapena a od té doby jiné ani nepřipravuji. S těstem se pracuje skvěle, vůbec nelepí při vyvalování a po vysmažení je velmi křehké a zároveň vláčné. Díky rumu, který se přidává do těsta nenasáknou mnoho oleje při smažení. Autor: Mineralka
Tak včera jsme tu měli popeleční středu, dnes máme u nás doma na oběd fánky. Z tvarohového těsta. Když jsem je poprvé vyzkoušela, tak jsem byla mile překvapena a od té doby jiné ani nepřipravuji. S těstem se pracuje skvěle, vůbec nelepí při vyvalování a po vysmažení je velmi křehké a zároveň vláčné. Díky rumu, který se přidává do těsta nenasáknou mnoho oleje při smažení. Autor: Mineralka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě