Tvarohové křehké fánky

Přidal: Mineralka, 15.2.2018
Kategorie: Oběd, Část dne, Velikonoce, Sváteční pečení
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Tak včera jsme tu měli popeleční středu, dnes máme u nás doma na oběd fánky. Z tvarohového těsta. Když jsem je poprvé vyzkoušela, tak jsem byla mile překvapena a od té doby jiné ani nepřipravuji. S těstem se pracuje skvěle, vůbec nelepí při vyvalování a po vysmažení je velmi křehké a zároveň vláčné. Díky rumu, který se přidává do těsta nenasáknou mnoho oleje při smažení. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Mineralka, 15.2.2018
Kategorie: Oběd, Část dne, Velikonoce, Sváteční pečení
SUROVINY
400 ghl. mouka
250 gtvaroh
1 dclmléko
50 gmáslo
2 ksvejce
1 ČLsody
3 PLkr. cukr
sůl, rum
olej na smažení
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Tvarohové krehké fanky.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Lágy túrós fánk.
KOMENTÁŘE K RECEPTU