Populární recepty

Nepečené Vánoční cukroví

Nepečené Vánoční cukroví

Jednoduché a rychlé jednohubky, vhodné na Vánoce. Já jsem si doma udělala o něco dříve Vánoce a na zkoušku jsem udělala tyto nepečené úlky plněné višní a lahodným máslovým krémem. Jsou fantastické. Autor: Lacusin

ZOBRAZIT RECEPT
Nejnovější recepty

Jablíčkový vánek s pudinkem

Jablíčkový vánek s pudinkem
17.11.2017

Miluji pudinkové zákusky a peču je dost často. Můj nejoblíbenější je právě tento, kde přidávám i jablka, které v kombinaci s pudinkem jsou nebíčko v tlamičce. Na vrch ušlehaný a zapečený sníh z bílků a cukru. Určitě vyzkoušejte, pokud jste ho ještě nedělali a budete mile prekvapný, jaký je chutný. Autor: Triniti

ZOBRAZIT RECEPT

Vláčná bábovka se zakysanou smetanou

Vláčná bábovka se zakysanou smetanou
17.11.2017

Objevila jsem recept na luxusní bábovku ze zakysané smetany a vanilkového pudinkového prášku. Příprava je velmi jednoduchá a když máte rádi bábovku ke kávičce, tak vřele doporučuji. Za 15 minut máte vše ve formě a už jen stačí upéct. Nezapomínejte, že pokud upečete bábovku, nechte ji ve formě vychladnout, aby se nestalo, že vám z formy vyjde pouze polovina. Autor: Triniti

ZOBRAZIT RECEPT

Levný jogurtový koláček z jednoho vajíčka

Levný jogurtový koláček z jednoho vajíčka
17.11.2017

Jelikož jsou vajíčka v obchodě extrémně drahé, musela jsem hledat takové koláčky, do kterých jde vajec co nejméně. Máslové krémy jsem také musela vynechat, protože i máslo je drahé a do tohoto se přidává pouze 50 g, tak to se ještě dá. Takovým tempon zdražování surovin si myslím, že pečení koláčů bude doma velmi luxusní záležitost. Autor: Mineralka

ZOBRAZIT RECEPT

Měkkoučké máslové vánoční hvězdičky

Měkkoučké máslové vánoční hvězdičky
16.11.2017

Zkoušela jsem nový recept na vánoční cukroví z másla. Musím říci, že název dokonale sedí s výsledkem, jsou opravdu měkké a křehké. S těstem se pracuje luxusně, dělala jsem jen z třetinové dávky, zda jsou opravdu tak dobré. Na Vánoce je budu dělat z celé a různé tvary, musím si nakoupit formičky. Autor: Lacusin

ZOBRAZIT RECEPT

Ladislav řezy - FOTOPOSTUP

Ladislav řezy - FOTOPOSTUP
16.11.2017

Dnes přináším jeden trošku složitější a pracnější zákusek, ale je chuťově vynikající. Zajímavý je krém, protože se pudink vaří v černé kávě a máslo jsem utřené s medem. Také je zajímavá i poleva, která má krásnou barvu, jako karamel, ale je to vymíchání moučkový cukr s uvařenou černou kávou. Pokud máte rádi kávové zákusky, je čas vyzkoušet tento. Autor: Izabelka

ZOBRAZIT RECEPT

Hrnkový jablečný koláček našich babiček

Hrnkový jablečný koláček našich babiček
15.11.2017

Darmo, babičky věděli péct ty nejlepší sladké koláčky. I když se zdá, že koláček může být suchý, opak je pravdou. Nakrájená jablka jsou v tomto koláčku to nejlepší. Krásně křupou pod zubamy a v kombinaci s nasekanými oříšky je to dobrůtka. Někdy přidávám různé druhy ořechů, například vlaššské a lískové a někdy, když mám doma rozinky, přidám i ty. Autor: Mineralka

ZOBRAZIT RECEPT

Jablečný koláček pro líné hospodyňky

Jablečný koláček pro líné hospodyňky
15.11.2017

Fantastický jablečný koláč, kterého příprava trvá pouze 15 minut. Žádný máslový krém, žádné tuhnutí v chladničce, žádné složité postupy, pouze jednoduše vyšleháme vajíčka, přidáme ostatní suroviny, vylijeme na plech a dáme péct. Po upečení potřeme džemem a polijeme čokoládovou polevou. Autor: Mineralka

ZOBRAZIT RECEPT

Domácí křehké trubičky s italským sněhem

Domácí křehké trubičky s italským sněhem
15.11.2017

Žádné listové těsto, ale domácí křehké těsto z rostlinného tuku a zakysané smetany. S těstem se pracuje luxusně. Dávno jsem nedržela v ruce tak vláčné, jemné těsto, které se při práci vůbec neláme a neodpadává z kovových trubiček, které jsem si pořídila jen pro tyto kremrole. Sníh ušlehaný s cukrovým rozvarem a když celé trubičky postoje v chladničce jeden den, tak je to doslova nebíčko v tlamičce. Autor: Triniti

ZOBRAZIT RECEPT

Krůtí pečínka na másle a tymiánu

Krůtí pečínka na másle a tymiánu
11.11.2017

Fantastické hlavní jídlo, kterým potěšíte labužníky. Jednoduhé na přípravu, dáte to do trouby a sem tam podlijete. Nemusíte stát za sporákem mnoho hodin, abyste vykouzlili vynikající jídlo. Jako přílohu můžete zvolit cokoliv, například pouze zelí, případně orestujeme špenát na olivovém oleji spolu s česnekem nebo zvolíte klasiku - brambory nebo rýži. Autor: Naďa I. (Rebeka)

ZOBRAZIT RECEPT

Čokoládovo - kokosové řezy

Čokoládovo - kokosové řezy
11.11.2017

Na tomto koláči je nejhorší čekání. Je opravdu vynikající až druhý den, takže ho doporučuji dělat večer, aby postál celou noc a až ráno ho podávat například na snídani k šálku čaje nebo k šálku ranní kávy. Případně, pokud ho budete dělat přes den jako já, tak polovina plechu zmizí hned :D Autor: Marta

ZOBRAZIT RECEPT