Nejnovější recepty
Vychutnejte si nejnovější přidané recepty
Jablečné tornádo s extra vláčným těstem. Jeden z nejlepších podzimních receptů.
Hrníčkové mini bábovky s čokoládou a ořechy. Díky tomuto receptu budou vždy nadýchané.
Výborná jablečná náplň do koláčů a štrúdlů, která dodá vašim dezertům neodolatelnou chuť.
Uschlý nebo plesnivý sýr? Vyzkoušejte tyto tipy, díky kterým bude vždy čerstvý.
Máte hodně jablek a švestek? Připravte si nejlepší džem. Palačinky a koláče s ním budou chutnat neodolatelně.
Vláčný strouhaný koláč s tvarohem a jahodovým džemem, který se vám rozplyne na jazyku.
Královské záviny podle originálního receptu z Chorvatska. Neprasknou a chutnají čerstvě i druhý den.
Vyzkoušejte osvědčený recept na křehké jablečné pité.
Švestkový kompot s rumem bez zavařování. Švestky budou křupavé i měsíce po zavaření.
Expresní jablečný štrúdl z listového těsta. Na náplň vám budou stačit 4 ingredience.
Rychlé a jednoduché ražniči na plechu, které je tak dobré a šťavnaté jako to na špejli.
Výborný hrnkový kynutý koláč se švestkami a drobenkou, který bude na stole do hodiny.
Jaké maso použít na guláš? Díky těmto druhům se vám podaří kotlíkový i maďarský.
Rychlý hrníčkový perník s čokoládou. Do těsta přidejte dva druhy mouky, bude tak lahodnější.
Rychlá jablečná buchta bez vážení. Na celý recept vám stačí jen jeden hrnek.
Borůvková panna cotta, kterou zvládnou i začátečníci. Díky tomuto vám vždy ztuhne.
Dokonalé houbové rizoto jako z restaurace? Do receptu přidejte máslo a trochu vína.
Hrnkový recept na čokoládové mega řezy s bohatou pěnou. Jednodušší čokoládový recept nenajdete.
Famózní cikánská omáčka, kterou není třeba zahušťovat. Hodí se k hovězímu i vepřovému masu.
Dokonalé hrnkové muffiny s borůvkami, které budou šťavnaté i druhý den.
Objevte tajemství šťavnatosti nejlepšího receptu na hruškový koláč bez vody a mléka, kde jogurt dělá zázraky.
Jak konzumovat fíky? Připravte si z nich sladký džem nebo je usušte.
Křupavé bramborové placky jinak. Naplňte je špekáčkem, který zajistí netradiční chuť.
Bramborové knedlíky s uzeným a kysaným zelím. Stará dobrá klasika, kterou musíte vyzkoušet.